LET OP: Wanneer jij een specifieke behandeling voor jouw haar uitvoert, concentreer jij dan op die specifieke behandeling, wat betekent dat je andere doelen moet vergeten en de behandeling correct moet toepassen. Bij de haargroeibehandeling kan het zijn dat je door de bijwerkingen van de behandeling droog of vettig haar hebt, maar daar hoef je zich geen zorgen over te maken, dit is alleen tijdelijk.

HAARGROEI BEHANDELING

Deze behandeling is voor jou als je veel haaruitval ervaart, als je haar dunner is geworden, of als je haar voorheen lang was en korter werd vanwege breuken en gespleten punten. Deze behandeling is een natuurlijke behandeling om haaruitval te voorkomen en te stoppen, en de haargroei te stimuleren.

Dit is het trio producten voor de behandeling. Ze zijn allemaal 100% biologisch en 100% fytotherapeutisch gemaakt met natuurlijke ingrediënten uit Madagaskar.

 

Informatie over de producten:

 

Product 1: TISANE CAPILLAIRE LAVA VOLO

Het is een haarkruidenthee voor spoelwater gemaakt van guave- en sinaasappelbladeren; zonder toegevoegde chemicaliën en 100% natuurlijk. "Tisane capillaire" is een Frans woord dat betekent haarkruidenthee en "lava volo" is een Malagassisch woord dat betekent lang haar.

Merk: Anich Mimie

Geur: heel natuurlijk, zoals groene of zwarte thee

Land van herkomst: Madagascar

Gebruiksfrequentie: 1 of 2 keer per week, als laatste spoelwater na het wassen of in een spuitfles om te hydrateren.

Product 2: CREME COIFFANTE LAVA VOLO

Het is een vettig pre-poo haar masker en styling crème gemaakt van longoza, rozemarijn, pepermuntjes, guave bladeren en bijenwas uit Madagaskar; zonder toegevoegde chemicaliën, zonder kunstmatige conserveermiddelen en 100% natuurlijk. 

Merk: Anich Mimie

Geur: pepermuntjes

Land van herkomst: Madagascar

Gebruik: Als masker voor het wassen (24 uur voor het wassen voor een beter resultaat), in het hele haar, niet op de hoofdhuid. Het kan ook gebruikt worden als leave-in voor vlechten, alleen kan het het haar daardoor vettig maken.

Product 3: HUILE LAVA VOLO

Het is een olie gemaakt van cactus, guave- en sinaasappelbladeren; zonder toegevoegde chemicaliën, zonder kunstmatige conserveermiddelen en 100% natuurlijk.

Merk: Anich Mimie

Geur: pepermuntjes

Land van herkomst: Madagascar

Gebruik: Als masker voor het wassen (1 of 2 uur voor het wassen), in het hele haar en vooral op de hoofdhuid. Het kan ook gebruikt worden als scrunching oil na het stylen, alleen is deze olie een beetje vettig maar het helpt voor de behandeling.

 

Deze behandeling is niet geschikt voor jou als jouw haarverlies het gevolg is van ziekte bijvoorbeeld kanker enz... Het is ook niet voor jou geschikt als je haar niet groeit om genetische redenen.

 

Redenen waarom je haar niet of langzaam groeit:

 • Genetica: kan niet worden behandeld
 • Dieet, voedsel
 • Gezondheidstoestand
 • Verstikte hoofdhuid: daarom is hoofdhuidscrub en hoofdhuiddetox belangrijk
 • Slechte routine: te vaak wassen, producten volle slechte chemicaliën gebruiken etc...
 • Gespleten haarpunten die breken: daarom is puntjes regelmatig knippen belangrijk, vooral als ze dood zijn

 

Redenen waarom je last hebt van haarverlies:

 • Stress en depressie
 • Vitamine- en mineralentekorten
 • Hormonen (zwangerschap, bevalling etc...)
 • Huidprobleem dat de hoofdhuid beïnvloedt
 • Schadelijke ingrediënten in je haarproducten

Nu ken je de mogelijke redenen waarom jouw haar niet groeit of waarom je last hebt van haaruitval of haarbreuk. Je kunt proberen je routine te veranderen, anders kun je hier onze haargroeibehandeling boeken.